sebofsweden

Vägen mot OS

Red Tails

Publicerad 2012-01-21 05:22:30 i Mitt år i USA 11/12,


Kom precis hem efter en sjukt rolig kväll med ett gäng polare, kvällen bestod utav käk, bio och sen leka med bilarna. Haha med det sistnämnda menar jag att vi var ute och tävlade, dock så körde jag inte, tack vare det där värdelösa pappret jag skrev under att jag inte skulle köra bil. PFft, kan ju vara det sämsta jag gjort, haha.

I vilket fall som helst så var vi och såg Red Tails, trodde filmen skulle vara helt sjukt bra, dock så blev jag besviken. Filmen var seg och det hände inte speciellt mycket. Å andra sidan så var det ju så att ungefär hälften gillade filmen och den andra halvan (där inkluderat mig) inte tyckte att det var speciellt bra. Men tycker ni om filmer med stridsflygplan så borde ni gilla den, men det är också ungefär allt som filmen erbjuder.
Ps. Det är inte speciellt lätt att vara beroende utav sin värdbrors bil när närmaste stället att fylla på mobilen ligger 35 minuter bort. Skräp är allt jag kan säga om det, hah

Kommentarer

Postat av: Christer

Publicerad 2012-01-21 10:00:50

Very good att du INTE körde själv. Vore ju snopet att bli hemskickad i förtid och kanske aldrig mer få komma in i landet. Fortsätt njuta livet. Fortsätt att träna, annars är jag snabbast igen när du kommer hem.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sebastian

Mitt namn är Sebastian Johansson och är född i Limhamn, Malmö men flyttade upp till Södertälje när jag fyllde fem. 2011-2012 bodde jag i USA som utbytesstudent. Jag har idrottat i hela mitt liv och det är det absolut bästa jag vet. Idag håller jag på och tränar 400 meter sprint. I augusti ska jag tävla i SM, detta är mitt första av många mål, men det som jag strävar mest efter är att vara med i OS 2020.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela