sebofsweden

Vägen mot OS

Hundägaren!

Publicerad 2011-02-28 21:10:00 i Allmänt,

Ojojoj vilken dag det har varit! Jag känner mig riktigt duktig, jag har tränat, pluggat, flirtat (haha) och fått hem en hund till huset. Gymmet gick riktigt bra, hade bröst och triceps på schemat och idag kände jag att det var dags att kolla hur mycket jag klarade i dips. Jag blev riktigt glad med slutressultatet. Med 50kg extra klarade jag 5 stycken, vågade inte riktigt köra på mera för jag kände i axlarna att det inte handlade om så mycket mera. Och sen, min gymflirt. Ja, vad ska jag säga? Jag vet verkligen inte vad som hände, men det hände och jag är riktigt glad/stolt! Bra jobbat, Sebastian! För övrigt gick mitt gymkort ut idag så nu ska jag ta det lugnt med gymmet tills nästa vecka då jag ska börja gymma i Nykvarn med Filip. Satan va grymt det kommer att bli! Är så sjukt sugen, ska även prata med min far om KREATIN (!) och lite annat smått och gott som jag vill börja med, det är riktigt bra priser just nu på Gymgrossisten så bäst att passa på!

Lovet har börjat riktigt bra och dt känns som om det kommer att bli bättre. Familjen har fått en till medlem och mitt knä känns så pass bra att jag ska ut och springa imorgon. Snacka om kul!

                                           Nu har jag jordens två sötaste hundar
 Till vänster har vi Milli och till höger har vi Ella, jag är riktigt lyckligt lottad

Welcome home

Publicerad 2011-02-15 21:09:00 i Allmänt,

Kom hem från gymmet för någon timma sedan. Snacka om skönt, är ganska mör i mina ben eftersom det handlade om kondition. Är så svag nu för tiden, men det håller på att ändras. Snart så, det är inte länge kvar tills jag kan börja ösa på och helt enkelt få tillbaka mina ben. Fast denna gången ska det bli ännu bättre än dem var förut! Jag funderade medans jag "sprang" mig svettig i crosstrainern på varför folk tränar. Jag menar, är det för att dem tycker det är kul eller för att förlora vikt / bygga muskler. Idag så var det nämligen så att jag hade två stycken tjejer i min ålder som var på crosstrainersen brevid mig. Det enda som kom ut ur deras mun var klag och stön över hur mycket det hatade det här. Att träning var skittrisst och något i stil med " varför kan jag inte bara få den där snygga rumpan, perfekta magen och brösten."

Jah, vad ska man säga? Jag tänkte liksom, är det bara korkat eller är det bra gjort av dem att de pressar sig även fast dem tycker det är botten? Jag personligen tränar för att jag tycker det är riktigt roligt, sen så är det ju så att en snygg korpp på köpet är inget jag tackar nej till. Men just dem här två tjejerna som verkligen led, det kommer aldrig att funka. Med tiden så tror jag nog att dem slutar att gå dit eftersom dem inte ser någon glädje i träningen, skulle den finnas så skulle kilorna bara rasa eftersom att du faktist inte tänker lika mycket på att "Nu ska jag gå ner 5 kilo, bäst att jag springer. Synd bara att det är så tråkigt.." Om du däremot tycker att det är kul kommer du kanske glömma bort att väga dig och sen efter en period kommer du på det och till din glädje får se att du kanske har tappat dem där 5 kilorna. Ja jag säger då det, det finns verkligen alla sorters träningspersoner.

Imorgon är det dags för snöruggby i skolan, tyvärr får jag inte vara med så för min del blir det lite rehab och sen så blir det till att spela lite basket, får se om jag spelar ensam (hoppas inte) eller ej. Ska även komma ihåg att ta ett recept på en helstekt oxfilé som vi gjorde i skolan och som ska göras hemma. Satan va god den var, hoppas bara att jag kan återskapa mästervärket!

För övrigt är jag ganska sur på att vara tonåring. Varför ska det vara så himla svårt att få ett helgjobb? Jag har sökt som en toking och får svaren: Nej tyvärr du måste vara 18, men vi söker sommarjobbare. Eller: tyvärr så är det fullt nu och vi söker inte personal för tillfället.
Snacka om surt, hur svårt kan det vara!? Iallafall så ska jag imorgon ner på äldervården och kolla där, jag tror det kan vara ett riktigt intressant jobb. Jag har ju inte direkt några svårigheter att träffa nya människor och det verkar vara ett jobb som kan ha sina fördelar, menar dem har ju trots allt levt ett tag. Dem kan ju sin sak, så hoppas nu att jag får ett helgjobb där så man kan börja dra in lite pengar som ska användas i sommar! Om jag inte får det ska jag börja söka på typ, fik eller något för att jobba som servitör. Bara jag får någonting!

 <-- haha, kunde varit jag x)

Något bör ändras. Feb. 2011

Publicerad 2011-02-09 21:08:00 i Min träning,

Kom precis hem från en misslyckad träning, idag gick det verkligen inte alls bra att simma. Det finns nackdelar med att tycka om att träna. Jag tränar för tillfället 7 dagar i veckan och det känns ju super roligt när det funkar. Dessvärre, så var idag en sådan dag då inget funkade och det drar verkligen ner mig. På måndag är det triceps / bröst på gymmet. På tisdag är det biceps / rygg på gymmet och sen på onsdag är det simning. Något måste ändras, jag kan förmodligen inte köra några armar alls på varken måndag eller tisdag för idag känndes det som om mina armar var gjorda av bly. Och när armarna känns så, ska jag säga er mina läsare att det inte är lätt att simma. Så det blir till att lägga om schemat och sen pröva, pröva nytt och sen åter igen pröva för att se vad som funkar bäst.

För övrigt tänkte jag göra som så att när mitt gymkort går ut någon gång i mars nere på friskis så tänkte jag helt enekelt fixa ett gymkort i Nykvarn och träna med Filip. Det kommer kännas mycket skönare att åka direkt från skolan till Nykvarn för att gymma, sen ta sig hem och käka / göra läxor. Dessutom är det riktigt trevligt och bra att gymma med Filip för vi peppar och triggar varandra till att pressa oss steget längre. Vilket i sin tur leder till en bättre genomförd träning!

Nu är det dags att sova, inte kul att vara uppe när man sitter och är arg som ett bi för att träningen gick skit, aja nya tag imorgon! Godnatt!

Taylor!

Publicerad 2011-02-05 21:07:00 i Allmänt,

Idag har varit en riktigt bra dag. Började med att vakna runt 11 och då hade jag verkligen sovit ut, skönt som bara den! Satte mig och gjorde klart tre stycken läxor (stolt) efter det la jag mig för att läsa lite i engelskan. Stack iväg till gymmet och det gick riktigt bra där! Ouuuf börjar känna att jag kommer närmare och närmare att kunna träna fullt ut nu!

Men det var inte det bästa med dagen. För många år sedan var jag i Portugal med familjen, där träffade jag världens underbaraste person. En tjej vid namn Taylor Davies och kommer från London. Vi höll kontakten efter våra väga skilldes. Dessvärre så slutade vi prata och tappade kontakten, både hon och jag bytte msn så vi kunde inte hitta varandra. I fredags kom en kille i min skola på att man kunde vänsöka på Facebook via epostadressen. Detta gjorde jag och boom jag hittade henne! Har pratat med henne riktigt länge idag och jag är verkligen på super humör eftersom hon kommer ihåg mig och att hon faktiskt också har försökt hitta mig på facebook förr utan tur. Men tiden har sprungit iväg, senast jag såg henne var hon 14 och jag 13. Nu är hon 19, fyller 20 i år och är mamma. Det är inte begripligt, denna person som jag saknat så mycket är mamma! Ganska häftigt och jag tror hon är den perfekta mamman, ohh! Är så glad att jag tillslut har hittat henne, vi pratade om att vi borde träffas så jag ska kolla lite och se om jag kanske kan åka över till London och bo hos henne där i någon vecka. Det vore ju super kul!

Yeeeeeeeeees!

Publicerad 2011-02-01 21:06:00 i Min träning,

Hejsan!
Kom precis hem från gymmet (yipppippipipiippipipi!) efter ett lätt, men ack så härligt bröst- / tricepspass! Detta var första gången jag gymmat på flera veckor och jag tycker det är helt underbart, vilken känsla!
Nu i början (typ någon vecka eller två) kommer jag att köra väldigt lätta vikter och lugnt, eftersom jag inte tränat på ett tag. Detta bör göras för att mjuka upp och vänja musklerna för vad som komma skall. Just nu har jag lite ont i knät, men det är inte efter gymmet utan efter en grej vi gjorde med skolan. Nämligen något som kallas streetfunk. Och det är riktigt roligt!

Streetfunk är en sorts dans som går väldigt fort och jag skulle beskriva den som så att den används i filmer så som "You got served" Step-up filmerna och ja i den stilen är det. För er som inte sett filmerna tycker jag att ni har missat något, filmerna är riktigt bra och danserna är makalösa!  För övrigt så känns det som om det är på G igen med mitt träningsliv. Visst mitt knä gör lite ont nu, men det är knappt nämnvärt och jag känner att snart så, snart så kommer jag att kunna börja träna på riktigt. Längtar så efter att bara få sticka ut och springa, långt, riktigt långt och ganska fort så jag blir helt slut!

När knät är helt friskt är det ju även dags för mig att börja med gymnastik! Tagga,tagga, tagga för det! Oh jag är i sådan extas, just nu är jag på topphumör! (Jag har även idag gjort matte, psykologi och kommer avsluta kvällen med att läsa engelskabok, kan det bli bättre eller?)

http://www.youtube.com/watch?v=sUzhSU9cp74 här är en streetfunkdans. Självklart är det andra låtar med mera dra i, men just nu orkar jag inte leta efter någon ^^

Om

Min profilbild

Sebastian

Mitt namn är Sebastian Johansson och är född i Limhamn, Malmö men flyttade upp till Södertälje när jag fyllde fem. 2011-2012 bodde jag i USA som utbytesstudent. Jag har idrottat i hela mitt liv och det är det absolut bästa jag vet. Idag håller jag på och tränar 400 meter sprint. I augusti ska jag tävla i SM, detta är mitt första av många mål, men det som jag strävar mest efter är att vara med i OS 2020.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela