sebofsweden

Vägen mot OS

Då var det helt plötsligt jul

Publicerad 2011-12-25 21:15:07 i Mitt år i USA 11/12,

God jul alla där hemma! Visserligen så har julafton redan varit och snart så är juldagen snart över. Men för oss här borta på andra sidan så firas "julafton" den 25:e. 

Amerikanare är ganska roliga, när jag berättade att min familj hade en tradition att rimma på klapparna tittade hela familjen på mig och tyckte det var konstigt. "But that takes too long!" här ska man tydligen inte ta vara på stunden! haha, men i vilket fall som helst så har jag fått lite roliga grejer.

Först och främst har jag fått country tröjor eftersom hans pappa tycker att jag ser ut för mycket som en stadsbo (haha?) sen så har jag fått PJ pants! Baseboll grejer och det är jag verkligen glad för, nu behöver jag bara köpa, några saker till sen så har jag hela baseboll kittet.
Dagen har sett ut som följande, öppna presenter (klockan 5.30 på morgonen blev jag väckt), åt kanelbullar med appelsinsmak (weird), med chokladsmak och sen så var det kakor, allt är sött här under julen tydligen, men inte klagar jag inte. Jag har lovat mig själv att 1:a januari ska bli dagen då jag slutar med allt detta godis, dags att börja fokusera på sommarkroppen igen!
Vi åkte senare iväg till några vänner, åt lite där, åkte vidare till ett par andra, åt lite där, åkte till min vpappas hus åt lite där, vi kommer även åka iväg senare och äta lite på ett annat ställe. Så med andra ord, det äts mycket.
Keith, Terrieane, Sweden
Terriane and Lori
Jag och Keith hade roligt på morgonen
Åker mot Illonois den 28:e
ps. Dock så är detta Meetropolis som ligger påvägen!

Smutsig och jag älskar det!

Publicerad 2011-12-21 23:10:25 i Allmänt,

Medans ni läser det här inlägget tycker jag att ni ska lyssna på
den här sången ----> http://www.youtube.com/watch?v=6alxZpkh_XI, den får mig att må så bra och därmed vill jag dela med mig av denna glädje!
Vilken otroligt bra dag, har hunnit med att skypa med mor och pratat i tele med pappa som ringde genom skype, prima! Någonting som är så konstigt är att eftersom jag inte har sett regn på länge så uppskattar jag det när det väl kommer. Idag så har regnet öst ner hela dagen, men har jag klagat? Nej inte alls!

Dagen har spenderats i garaget där jag, Keith, Terry och Taylor har meckat med en tung lastbil. Vi har bytt bromsaxlar, bromsskivor, däck, och massa annat. Vem kunde tro att det var så roligt att ligga på backen och bli super smutsig? Så med lort under naglarna och såriga händer skriver jag nu detta inlägg! Och jag älskar det!
Om man säger såhär så är det inget jag tror jag kommer arbeta med i framtiden, tror fortfarande att kiropraktik är 
mitt kall, men hallå jag kommer ju förhoppninigsvis alltid ha min egen bil och den ska jag allt mecka med! Så förutom att skaffa jobb och öppna upp ett HPU sparkonto när jag kommer hem så ska jag även se till att mecka med bilen!
En sak som jag kom på nu medans jag skrev som jag och min värdfamilj pratade om igår är hur gammal jag faktiskt är. Eller gammal och gammal, men jag är faktiskt 18 och fyller 19 nästa år. Sista året som tonåring, vart har tiden tagit vägen? Och jag säger samma sak om det här året, det är nog det "värsta" som jag har upplevt under det här året, att det har gått så otroligt fort. Okej flytten var ju ganska jobbig, men å andra sidan så blev det ju bättre än vad jag kunde drömma om. Familjen jag bor hos här borta kommer vara en del utav mitt liv även i framtiden, vänner för livet, jadå!
Filmen här nedan är ett spanskaprojekt som jag hjälpte min vbror och några polare till oss båda att göra klart, det är inte mycket men jag tycker ändå att den är ganska rolig. Redigeringen gjordes kvällen innan det skulle vara inne (typiskt oss) så det är inget extremt, men jag är ändå nöjd. Så filmningen och redigeringen är min förtjänst!
ps. Eira ville att jag skulle hälsa från henne så då tänker jag även göra det, vill ni följa en grym blogg (som för övrigt uppdateras mycket bättre än min) så tycker jag att ni ska läsa hennes, http://honeyandmoon.blogg.se

December och jag har fortfarande shorts

Publicerad 2011-12-21 14:58:41 i Allmänt,

Hejsan, jag kan inte förstå att det redan är december, det känns som om det var bara några veckor sedan jag satte min fot här på andra sidan. Gräset var grönt, löven på träden var gröna och det såg helt enkelt ut som en svensk sommar. Å andra sidan så var det ju faktiskt sen sommar när jag kom hit. När jag tittar ut genom mitt fönster idag så är det tråkigt och grått, men det är fortfarande varmt, eller nej där ljög jag, det är inte varmt, men det är samtidigt inte kallt. 

Dagarna rusar förbi och det är både lite läskigt men samtidigt lite roligt, halva tiden avklarad, halva tiden kvar.
Dagens planer ser ut som följande att jag ska hjälpa Terry att flytta hus, jodå ni läste rätt det är hans jobb. Att transportera färdiga hus! 

Just nu har jag jullov och skolan börjar igen den 3 januari, julen spenderas hemma i South Carolina och Nyår spenderas uppe i Illonois, taggad som vanligt!

Kommer ladda upp en liten film när jag kommer tillbaka, den som väntar får se!

Varning för starka bilder!

Publicerad 2011-12-13 00:05:32 i Mitt år i USA 11/12,

Hejsan allihopa! Flrst och främst vill jag än en gång be om ursäkt för att jag inte har skrivit, när jag tänker efter så är det faktiskt lite själviskt utav mig att inte skriva eftersom jag faktiskt har folk som följer bloggen och uppskattar mitt skrivande. Så, vad har nu hänt?

Om man säger såhär så har allting hänt, jag har varit ute och jagat för första gången i mitt liv och skjutit två råddjur, jag har varit ute och prövat på mudding, jag har skrattat, jag har surat, jag har firat min första Thanksgiving, jag har hunnit börja brottas och även blivit kickad ur laget, jag har varit i 3 nya stater, jag har gått och blivit kär, jag har haft en 10 minuter lång presentation i min engelskaklass. Och för två dagar sedan fixade jag även till håret

Mer har hänt, men som ni kanske förstår så kommer jag inte på alltihopa just nu eftersom det var ett tag sedan. Kan inte förstå att det redan är dags för jullov, eller okej jag har 2 dagar kvar innan jag får uppleva mitt första American Christmas break, snacka om att jag är sugen, det är även så otroligt skönt att det är dags att byta klasser. Nu efter nyår så börja alltså mitt nya schema och det är efterlängtat, mera idrott och mindre stuider, ja tack!
Men nu tänkte jag slänga upp lite bilder så att ni inte behöver läsa så mycket, ska försöka skriva imorgon igen och så som jag känner just nu så känns det som om jag kommer att göra det! 
Juste jag har varit ute och vandrat i bergen och fotograferat vattenfall med denna herre, Sean
Kolla in Seans bil!
!
Puss!
Tradition: Ta blod från det första djuret du dödade och smeta in det i ansitket..
Min andra
Vapnet jag använde, på den här bilden har vi "rast" och jag håller på att
öva, skjuter på en 50cl vattenflaska som hänger i luften 250 yards bort.
Träff på andra skottet!
"Lekte" även med några pistoler, skjuta 33cl burkar från 15-20 yards
med en pistol är svårare än vad man kan tro!

Om

Min profilbild

Sebastian

Mitt namn är Sebastian Johansson och är född i Limhamn, Malmö men flyttade upp till Södertälje när jag fyllde fem. 2011-2012 bodde jag i USA som utbytesstudent. Jag har idrottat i hela mitt liv och det är det absolut bästa jag vet. Idag håller jag på och tränar 400 meter sprint. I augusti ska jag tävla i SM, detta är mitt första av många mål, men det som jag strävar mest efter är att vara med i OS 2020.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela