sebofsweden

Vägen mot OS

366 dagar

Publicerad 2011-05-31 19:56:44 i Allmänt,

Idag var det spex, en tradition vi har på min skola. 2:or och 1:or spelar upp pinsamheter och annat roligt som hänt de utgående klasserna på skolan. Dvs, alla treor. Informationen får vem som helst lämna in till en grupp som helt enkelt håller i allting. Det är faktiskt ganska roligt och man får alltid veta saker som man verkligen inte hade en aning om. Det händer så mycket skumma saker på skolan. Så vad man än gör så får man skämmas och skratta åt det när det är din egen tur att sitta där och vänta på att spexet ska börja.

Idag är det 365 dagar kvar till min egen årskull ska bli spexade. Satt och funderade på det när vi tittade på årets föreställning. Kommer jag vara med? Jag kommer ju förmodligen inte hinna se det i alla fall, visst det finns Facebook, bloggar och annat som kan visa upp det, men det blir fortfarand inte samma sak som om man själv var där. Alla 3:or satt och skrattade rejält åt showen, jag menar dem har ju sett det förut, och att sen kanske se en person spela sig själv när man gör något galet verkar vara hur roligt som helst. Anyway, jag får vänta.

Idag är det även 366 dagar kvar till min klass tar studenten och springer ut genom huvudingången. Även detta känns konsitgt, för här kommer jag inte heller får vara med. Jag får vänta ett år. Jag tror, nej jag vet att året i USA kommer att vara värt det, men samtidigt känns det jobbigt. Mina gamla klasskamrater kommer att bli stora innan mig. Kanske med all rätt? Vad vet jag, det återstår och se!

Leva i nuet och blicka frammåt det är det som gäller!

Malmö, en bra stad

Publicerad 2011-05-30 08:42:16 i Allmänt,

Nu är jag alltså nere i Malmö, den där staden som jag tycker om lite mera än Stockholm. Malmö, måste seriöst vara den absolut skönaste sommarstaden i Sverige. Badet ligger inte långt ifrån centrum, du har massor utav shopping, beachvolleyplaner, stora gräsmattor, sköna parker. Ja det finns det mesta och är vädret bra så finns det verkligen inte mycket att klaga på.

Kom ner till Malmö igår, för första gången på 8 år så åker jag tåg ner hit. Det var en lite speciellt upplevelse, inte bara för att tåget var försenat 88 minuter, men att det tog en sådan tid. Tåget tar väl drygt 4 och en halv timme om det inte är försenat. Eftersom jag är van vid att flyga där det enbart tar knappt 1 timme så var det en rejäl skillnad. I alla fall, nu är jag nere och det är skönt att äntligen få träffa mamma och comp.

Dagen har varit skön, inte gjort så mycket annat än att gå på stan och shoppat. Nu blir det ju en grymt bra modeblogg det här eftersom jag tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpte. Haha, nu när jag ändå tänker på det det. Jag ska fasen göra en liten flik på olika kläder som inhandlas. Alltså alla gör ju typ det och ja, då kan jag även visa / jämföra kläder från Sverige samt från USA. Det tycker jag faktiskt var en riktigt bra idé!

För övrigt hände det en sak idag när jag var nere på stan. Jag har nästan alltid haft Medium i skjortor, T-shirts, ja hela det köret. Så jag tog två par skjortor som var medium, utan att pröva! När jag och min kära mor sedan satt och åt lunch så ville jag pröva den ena skjortan. Till min förvåning så var den för liten! Jag fick den knappt över ryggen och armarna var inte ens i närheten av att få plats i ärmarna. Så med ett glatt humör fick jag gå tillbaka och byta båda två, haha jag har vuxit ganska rejält med andra ord. Gymmet har tydligen gett resultat! :D

Idrottsdag

Publicerad 2011-05-26 10:53:09 i Allmänt,

Igår hade vi idrottsdag i skolan! Det är en tradition på Vackstanäs att man varje år tävlar i 8 olika friidrotts grenar. Man tävlar klass mot klass. Och får poäng varefter du kommer i placering. Det är otroligt roligt eftersom man får se saker som man inte alls trodde. Dolda talanger etc. Är vädret bra så blir dagen bara ännu bättre, något som kan disskuteras angående gårdagen då vi hade både STRÅLANDE sol och PISKANDE regn. Haha, men det var riktigt roligt och jag är så stolt över min klass som jag faktiskt tror kommer gå segrande ut ur det hela. Lärarna kommer räkna poängen och vi får reda på dem inom en snar framtid!

Med tanke på förutsättningarna med mitt skadade knä så är jag faktiskt ganska nöjd, speciellt när jag vet att jag kan bättre än vad jag gjorde igår om jag bara hade varit frisk!

Grenarna vi tävlade i:
Spjut
Kula
Höjd
Längd
400
100
Svenska staffet (100,200,300,400)
3000m

Jag gick vinnande ut ur;
100m
300m
3000m 
Glömde sorligt nog bort 400, får komma igen om två år. 400 var dock ingenting jag inte kunde ha vunnit.

Höjdhoppet blev en liten besvikelse när jag har mitt "hoppben" skadat. Så jag fick nöja mig med 155. Saxxade hela vägen så det var ju lite roligt ändå. ^^

Spjut, kula och längd är inget att prata om. Man får 1 poäng bara man ställer upp i respektive gren. Jag kände dock att dessa tre sistnämnda inte var något värt att satsa på.  Jag nöjde mig helt enkelt med att satsa på löpningen och nöja mig med att ta poäng i dem andra grenarna ^^

Fördriver tiden

Publicerad 2011-05-24 21:43:44 i Innan USA,

http://kluriga.skojspel.se/stater-i-amerika-spel.html 

Jag kanske är hjärndöd, men jag förstår inte hur man lägger in själva bilden på resulatet. Kan liksom inte kopiera den etc.. Anyway,  Verkar ju som om jag kan staterna runt omkring där jag vill vara iallafall. Haha, landar på stadiga 45% rätt på 4min och 1 sec. Hm, kanske inte så mycket att skryta med. Men jag är ganska stolt ändå! :D

Haha fan va sur jag blir nu att det inte funkar, men det ser bra ut med MASSOR utav gröna stater iallafall :DMOhahah tur att jag är så galet smart och duktig på att rita. För er som har spelat spelet hoppas jag att ni förstår hur jag menar. Det som är grönt visste jag, det gula kunde jag på andra försöket, det bruna på tredje och dem röda hade jag FEL på. Hoppas ni uppskattar mitt fina målande i paint :)

Nu ska det kollas på film. Step up 2 står det på menyn, alla dem filmerna är så galet bra om jag får säga det själv!

Soligt, blåsigt och ett par skador!

Publicerad 2011-05-22 15:46:38 i Innan USA,

Kom precis från mitt gamla fotbollslags match. Med för lite folk blev det ett rent fjasko. Ingenting funkade och det var nästan pinsamt att se, matchen avbröts efter 2 och en halv kvart och detta för att laget helt enkelt blev krossade. Brorsan min åkte på en skada, händer och fötter svullnade upp och allt gick åt skogen.

Slutet så skadades även en spelare som ska iväg och spela med landslaget i Barcelona nästa vecka, hoppas att det är lugnt så att matchen blir av. vill så himla gärna tillbaka till fotbollen och hjälpa laget, det har bara gått mot botten den senaste tiden och det är tråkigt att se. När jag väl är frisk i mitt knä så tänker jag ta upp fotbollen igen, det är ett måste!

I alla fall jag var inne och kollade min ISE och såg att jag nu har varit oplacerad i 138 dagar. Pfft, säger jag bara inte så roligt att läsa faktiskt, haha. Dock så ger jag inte upp, som sagt det är många som inte blvit placerade och det är bara att ta det som det är. Någon gång smäller det och då kommer jag få tillbaka känslan som jag fick förra gången jag blev vald, haha för er som inte fått era placeringar kan jag säga att det är helt galet. Allt känns så himla bra! Dock så är det inte lika roligt om man väljer att tacka nej pga andra saker. Men snart så, snart så kommer den känslan tillbaka och då blir det hur bra som helst!

En annan grej som jag såg inne på mitt ISE konto är det här.

Region: Southern Coastal - Guaranteed - South Carolina Guaranteed

Så just nu är jag garanterad en plats i SC? Haha, det verkar ju i vilket fall som helst nice! :D

Tycker det är dags nu.

Publicerad 2011-05-21 11:19:21 i Innan USA,

Kollar min ISE varje morgon och kväll nu, haha tror jag börjar bli lite.. ja vad ska jag säga? Känner att jag liksom vill bli vald nu, visst det är ett tag kvar tills sista avresedatumet, men känner samtidigt att det vore så himla skönt att slippa oroa sig över sommaren för att man inte blivit vald ännu. Som rubriken lyder så tycker jag att det är dags nu!

Även fast jag inte har någon att ge presenter än så har jag ändå börjat fundera på vad jag ska ge när jag väl kommer till familjen. Har tänk lite bilder på miljön jag vistas i, detta tillsammans med lite videoklipp, godis  (eftersom precis ALLA föreslår det så känns det ju som om det är nästan ett måste att ge) hade även tänkt att ta med lite svensk musik. Såg nyligen på TV om någon typ.. Absolut Svenska hits, eller något sådant. Det var svensk musik i vilket fall som helst, haha.

Dagens planer är som så att nu ska jag ut och köra lite bil, nästa vecka tar jag hem teoriböckerna. Känner att jag bör fixa körkortet innan jag åker iväg! Annars så står det plugg på schemat, det är inte mycket kvar nu så tänkte att jag faktiskt lika gärna kunde göra klart två av fyra uppgifter så slipper jag göra dem senare helt enkelt!

Idag är det den 21:a maj och det innebär att det enbart är 19 dagar kvar innan sommarlov! Bland dessa 19 dagar är det även helger, röda dagar, studiedagar en idrottsdag och ja. Snart är min tid i 2:an slut. Creepy but true.
När man kollar igenom sina bilder på datan så hittar man lite allt möjligt. Jag hade en period då jag bytte hårfärg så som tjejer byter kläder! Haha, dem jag hittade just nu är hur jag sett ut dem senaste 3 åren.
Första bilden är på mig ocn en klasspolare, detta var våran bal. Som jag för övrigt blev Balens kung på! :D

Här har vi mig förra sommaren redo för att sticka ut på sommarjobb! Ni kanske kan gissa vad jag hade för sommarjobb när ni ser mina byxor? haha


Sist, men inte minst så är det jag för typ någon månade sedan! Lite kortare hår på huvudet, ganska skönt det. Har slitit många timmar med håret på dem andra bilderna, haha kommer ihåg hur det var..

Platta, i med vax, platta, fixa till, tupera, hårspray och till sist fixa till igen. Haha detta gjorde jag varje dag innan skolan och jag behövde ungefär 1 och en halv timme på mig varje morgon.

Tycker att ni andra utbytesstudenter också ska lägga upp bilder på er dem senaste tre åren och ta en bild sen precis innan ni åker så kan det bli en rolig grej att se när man väl kommer hem från staterna! Tror det blir en ganska stor förändring! ^^

Länge sedan sist!

Publicerad 2011-05-20 18:32:59 i Min träning,

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev, har inte hänt så mycket med Usa så jag har väl helt enkelt inte orkat uppdatera så mycket men nu är det dags!

I torsdags så var jag ute med ett gäng klasskamrater (7 stycken + mig) vi skulle iväg för att se Pirates of Caribbean. Och jag måste säga att jag är glad att vi gjorde det för den var riktigt bra! Visst filmen var lång, vissa grejer var lite konstiga men i det stora hela var filmen toppen! Vi såg den i 3d som dock inte var bra, haha filmen hade typ 0 3d effekter, lite i början men sen så var det väldigt snålt med dem!


Iallafall kom precis hem från ett skönt pass på gymmet, idag är det långa och extremt roliga passet som involverar Axlar, mage, bröst, triceps & nacke! Passet är långt och anledningen till detta är mest för att jag helt enkelt vill tömma ut det sista ur kroppen på gymmet för att avsluta veckan på bästa sätt! Idag var jag iprincip ensam på gymmet eftersom det fina vädret har en tendens att locka iväg folk från gymmets svettiga lokaler, men inte mig inte! Här ska inte skippas någon träning inte!

När jag ändå skriver om träning så har jag bestämt mig för hur jag vill att min träning i USA ska se ut. Kommer ju dit i sensommar, vet dock inte hur schemat ser ut för alla sporter och deras säsonger. Men i alla fall, jag har tänkt såhär. Jag ska syssla med Track Field (friidrott, tänker dock enbart satsa på att träna som sprinter) sen så vill jag hålla på med basket när den har säsong och ja, den tredje sporten är jag inte säker på, kanske volleyboll för det är galet rolgit och det är inget som jag är speciellt van vid!

Efter denna härliga resa till staterna vet jag PRECIS vad jag ska göra! Jag ska bulka upp mig och bli riktigt stor. För er som inte vet vad bulka är så fungerar det som så att man äter vad man vill och tränar riktigt hårt! Själva grejen är att du ska bygga på dig så mycket vikt på kroppen som möjligt. Det handlar om att få mycket fett men samtidigt mycket fett så jag ska bli en tjockis! Efter detta så ska jag deffa vilket är åt andra hållet, då ligger man alltid på ett underskott av engergi vilket innebär att du förlorar vikt igen. Så jag har tänkt att gå upp så jag väger ungefär 90-95kg för att sen deffa ner mig till en vikt på ungefär 75-80.

För er som följer denna bogg kan jag berätta att jag kommer att skriva om vardagen, ladda upp bilder, filmer och annat om hur det går med min bulk / deff! Är galet taggad för detta!Det här är jag i dagsläget, har massor att förbättra och långt kvar innan jag är nöjd! med hjälp utav min kommande bulk / deff kommer jag att komma närmare målet med perfektion!

Informationsmöte, avklarat!

Publicerad 2011-05-15 21:25:50 i Innan USA,

Ja, då har man då varit på det sista informationsmötet. Tog väl sisdär.. vi började 14.00 och slutade väl 17.45 så runt tre och en halv timme. Hade ganska go träsmak efter det, men fick däremot svar på många utav mina frågor samt upplyst om saker som jag inte alls visste eller trodde.

Först och främst, Facebook. Inte bara fördelar. Visst man kan hålla kontakt och massa sådant, men samtidigt så blir man ju uppkollad utav familjerna. Dem kollar tydligen upp hur man är, alltså vad du har för statusuppdateringar, vad du har för bilder, hur dina kompisar ser ut ect. Efter att ha fått en massa information från föreläsarna så kände jag att jag bara var tvungen att fråga privat sen efter mötet var slut. Badbilder skulle man passa sig för, speciellt om det fanns en tjej med på någon av bilderna. Då tänkte jag att liksom vadå, bilder på en kille i badbyxor är väl inte världens grej? Visst det var inte världens grej, men samtidigt så gav dem en rådet att spela safe. Dvs, inte allt för mycket lättklädda bilder. Jag och en tjej i klassen har länge skojat om att vi är gifta. Vi fixade för ett tag sedan även till våran relationstatus till att vi faktiskt var gifta och detta var det även tal om att jag skulle fixa. En vanlig relation var okej, men amerikanarna förstod tydligen inte, eller rättare sagt såg inte ironin i det. För övrigt så verkar ju skolan i staterna riktigt chill, deras tests verkar bestå utav 1,x,2 frågor och då har du ju faktiskt 33% chans att gissa rätt. Inte för att jag tänker gissa mig fram, men iallafall det var ju en lättnad att höra.

                                                     
Så kvällens planer blir då att förutom plugga till provet imorgon rensa bilder från facebook. Är redan helt slut i kroppen så får skynda mig så att jag även hinner med lite sista minutenplugg!

Juste för övrigt så var en av reglerna att man inte fick ha sex! Jag hade hört det från en annan utbytesstudent, men trodde knappt på det. Men tydligen så får du inte ha sex, jätte konstigt tycker jag. Men ja, får väl se hur årets gång går. Något som jag däremot ser fram emot är att gå på massa olika dater. Verkar ju galet roligt och det är ju något som vi tråkiga svennsons inte gör! Hah, ialalfall, dags att fixa Facebook och jag råder er andra som också ska iväg att kolla igenom eran Facebok. Vore ju snopet om man inte fick en familj bara för att man har en speciell bild på nätet liksom!

Då var det torsdag!

Publicerad 2011-05-12 19:16:43 i Allmänt,

Idag har varit en jobbig dag, alltsåsitter här hemma nu och är helt galet trött! Började dagen med nationella i engelska. Både läs- & hörförståelse. Proven gick helt okej, jag är nöjd. Men det finns en sak som jag verkligen inte tycker om med dessa Nationella. Varför i hela friden ska vi lyssna på folk som kommer ifrån Irland, Skottland, Australien och andra länder där brytningen kan göra det ganska jobbigt att förstå vad som sägs?

Efter proven så gick jag till våran vakt och pratade med henne angående att jag tyckte det var riktigt dåligt att det var just så, att personerna inte pratade brittisk eller amerikansk engelska. Hon började babbla på om att det är bra att kunna många olika dialekter. Jaja, tänkte jag och gick vidare till våran engelskalärare. Oh, va arg jag blev på henne, hon kan inte argumentera för fem öre!

Jag kom fram till henne och berättade åter igen vad jag tyckte var fel. Att det inte borde vara så att vissa större delar av provet pratas utav personer med konstiga dialekter.

Och svaret jag fick var att "Men kolla i kriterierna, där står det att man ska kunna förstå andra dialekter".

Jag kontrar med "Men hur kommer det sig då att DU bara pratar brittisk engelska med oss? När hade du tänkt att vi skulle få tid att lyssna på irländare, skottar och australienarna? Vi får ju den brittiska delen utav dig och den amerikanska delen utav filmer och TV-serier"

Då börjar hon åter igen att älta att det står i kriterierna. Märktes på henne att hon inte ville eller vågade ta upp detta med mig. Jag tror hon struntade i det för att hon helt enkelt också tyckte att jag hade rätt och inte ville känna sig "besegrad". Pft, blev iallafall sur över det för det är verkligen så att på varje nationella, så är det någon av dessa obegripliga dialekter.. Anyway, vad kan man göra?


Idag är det ju som sagt torsdag och jag taggar satan för informationsmötet med Explorius på söndag, tycker det är roligt eftersom då händer det lite grejer angående USA! Om 31 dagar så slutar jag 2:an. Men dagarna i skolan är mycket färre än så. Det går bort masso rnu här på slutet, idrottsdagar, högtider och massa annat. Shit, jag kommer snart att lämna min klass. IHK 2a kommer inte längre att vara min klass, för när jag kommer tillbaka från USA så kommer dem att ha tagit studenten. Känns faktiskt ganska konstigt, lite sorgligt att sitta där och prata med alla hur kul studenten blir och sen är det någon som lite ledsamt säger att "Men du kommer ju tyvärr inte ta den med oss Sebastian". Då blir jag ganska rörd eftersom det verkligen känns som att folk tycker det suger!

Många utav dem andra utbytsstudenterna kommer ju att komma tillbaka och ha sina gamla klasskompisar kvar på skolan fast ett år över dem, men så blir det ju inte för mig. Mina har däremot gett sig ut  världen ut på nya vägar.

En måndag i maj

Publicerad 2011-05-09 23:19:02 i Min träning,

Sent inlägg borde sova, men tänkte även att jag skulle berätta lite smått om min dag. För den har nämligen varit helt underbar!

Började precis som vanligt 08.40, dock så skulle jag inte till idrotten, nejnej jag skulle ta hand om några äldre personer som kom på besök till skolan. Jag skulle visserligen bara ta hand om dem tills klockan 09.00 för vid den tidpunkten så skulle dem ha någon form av konferans i ett klassrum som jag ledde dem till.

Efter detta stod det idrott på schemat, ben var i fokus och även mitt lilla rehabbpass. Tråkigt att göra, men eftersom det faktiskt har blivit lite bättre, eller det känns som om det blir lite bättre efter varje gång så borde jag fortsätta med det. Iallafall, jag tror inte någon har undgått att det var typ 25 grader varmt idag och helt VINDSTILLA! Detta utnyttjades till fullo, efter idrotten stack jag och tre andra killar ner till skolans strand och lirade Beachvolley i ungefär 2timmar. Glödande sol, stekhet sand, 4 grabbar och solen i ansiktet som skapade svåra problem med att serva, kan det bli bättre? Idag har jag fått färg, det är en sak som är säker!

Stannade även kvar i skolan för att göra lite läxor och vara social med dem andra som inte slutat. Mitt gym öppnar ju inte fören halv tre så för mig spelade det ingen större roll om jag skulle åkt hem tidigare. När jag väl tog mig till gymmet stod Biceps brachii, Rectus Abdominis och Latissimus dorsii på schemat ( Biceps, mage och övre delen av ryggen ). Snacka om tryck! Kändes som om jag kunde lyfta hur tungt som helst och allt bara flöt på. Gymmet fick fasen en 10/10 Riktigt nöjd!

Hemresan gick fort med var smärtsamm.  Eftersom jag började med Whey idag och Amino pro även som jag fortfarande har med kreatin så dricker jag så sjukt mycket vatten och måste gå på toa typ hela tiden! Så bussresan var komiskt nog ganska jobbig haha. Väl hemma var det bara att äta för att sen sticka iväg träna basket.

Så kort och gott, idag har jag hunnit med fyra stycken träningspass, solat och även lite skola. Behöver dock lägga lite mera tid på just skola, viktigt nu i slutet att inte bara lägga av. Hela vägen in i kaklet!

Big Beach Volley ball

Tänkte försöka spela basket och Beachvolley när jag väl kommer till USA. Taggar satan!Solen skiner allt är frid och fröjd!

Publicerad 2011-05-08 09:52:14 i Allmänt,

Sitter här med min kreatin drink och ska ut fö ratt bättra på brännan lite! ;) Solen är ju faktiskt nästan lika uppskattat som att träna, men vid förkylning så duger det ganska bra med att bara ligga ute i solen och dega!

Jag har hittat en kille som är så sjukt grym på att sjunga! Han ger oss med lite mörkare röst hopp om att kunna sjunga någon dag!

I give you Joseph Kao! http://www.youtube.com/watch?v=4PLs5Mbm4A4

Ous!

Publicerad 2011-05-07 22:47:08 i Min träning,

Idag var det då lördag, snacka om att jag har haft en superdag!

Det hela började med öppethus på skolan, vi skulle kör anågot som hette Ruffietraining och det innebär olika former av kampövningar samt sammarbetsövningar två & två. Med en förkylning i kroppen måste jag säga att det var helt galet jobbigt! Sådan extrem verk i både ben och bröst. Själva koceptet går ut på att du kör olika former av övningar intensivt i ungefär 45 sekunder. När 45 sekudner har gått så byter det till en annan övning. Det hela såg ut såhär.
1: Sammarbetsövning ( typ trädet ) det är en övning när person A hoppar upp på person Bs rygg och sen klättra runt ett varv runt personen. Det är svårt att förklara med jag hoppas att någon själ där ute förstod! :D
2: Här var det en kampövning 2&2, det kunde vara allt ifrån att man skulle ha som en dragkamp när man stod i 90grader och ja, sjukt jobbigt iallafall.
3: Här var det då "solofys" helt enkelt olika fysövningar som man gjorde ensam då.

Allt detta gjorde man x2, då hade man gjort klart det första blocket, då skulle man göra tre block till. Dvs att du gjorde övningar x2 och sen x4. Fast det byttes övningar i alla block (för er som inte vet så är det typ som ett set)


När detta var klart så bar det iväg in till södertälje för att chilla lite på fiket med CK, där dracks det kaffe latte, yummy! Där efter for det upp till Stockholm där vi skulle se på bio. Gissa vilken film? Fast & furios 5! Snacka om GRYM FILM! GAH!! Den var så sjukt bra, så mycket action och så mycket action och sen så tar vi lite extra action och kombinerar det med snygga bilar! Nä, den filmen är ett måste att se!

Annars så känns det som om jag börjar bli friskare, behöver inte snyta mig hela tiden så jag taggar satan inför måndagsträning! Biceps, mage & rygg står på schemat, och då börjar även Whe perioden samt Amino pro!

Det var allt för denhär gången, tills nästa gång! :D

Förkyld, pfft för att inte kunna träna.

Publicerad 2011-05-06 20:10:54 i Allmänt,

Idag är jag inne på min, ja låt se. Från i tisdags.. fjärde dag som förkyld. Uppsakattas detta? Nej! Usch det är så trisst, jag menar eftersom jag nästan aldrig är sjuk så blir jag alltid extra sur när det väl händer. Tror nog att jag kan räkna på mina två händer hur många gånger jag varit sjuk de senaste 5 åren, haha.

Iallafall dagen har varit bra, eller iallafall till en början. Dagen startade med ett engelska Nationella, skriftligt. Kan inte påstå att det gick dåligt, jag är faktiskt ganska nöjd, även fast det tog en lite stund för mig att väl börja! En helt okej lektion.

Efter skolan skulle jag upp till våran stora fina huvudstad Stockholm, jag skulle nämligen till gymgrossisten! Dags för mig att fylla på lite i skåpen. Det inhandlades iallafall 2kg whey-80 en och efter noga övervägande så landade beslutet på att jag skulle ta en Banan och en Hallon.
Detta ska börja intas på måndag, då jag är frisk (det måste jag vara!) Det inhandladess även Amino Pro. Vägen dit gick bra, men ack va jag ogillar vägen hem. Eftersom gymgrossisten på södermalm ligger så pass nära stationen så skulle jag utan problem hinna till affären, köpa mina saker och sen hinna med tåget som går 15 min efter att jag kom dit. Dessvärre så visade det sig att SL hade elfel. Så istället för att vänta där i 5-10 min så fick jag vänta i 1h och 40 min. Kunde gärna gjort annat på den tiden! :P

Har inte tränat sedan i måndags och det är ganska surt, men jag blir bara mera och mera laddad inför nästa träning och känner verkligen att den kommer att bli bra. För övrigt så kommer jag att ta med er till en backe som jag intervall tränar i, eller rättare sagt jag har bara gjort det en gång än så länge. Men jag har tänkt att fortsätta, just för att den är brant. När jag väl har visat er så kommer ni förstå lite bättre.

Väntan är det jobbigaste

Publicerad 2011-05-05 08:50:45 i Innan USA,

Ja precis som rubriken lyder så är just väntan det jobbigaste. Jag har som tidiagre skrivet gjort klart nästan alltihop angående USA.

Jag har fyllt i alla papper (ganska många)
jag har tagit mina sprutor
varit på hälsokontroll
Varit och gjort SLEP- testet
Fått en värdfamilj, men tackat nej på grund utav en extrakostnad på 13.000 i samband med för lite information om familjen.

Ja i princip allt, nu den 15:e maj så är det ett sista informationsmöte med explorius uppe i stockholm. Då kommer vi, vad jag har läst på andras bloggar. Att få träffa lite föräldrar som har sina barn iväg nu, vi kommer få ännu mera information om året, kulturkrockar och hela det köret. Vi kommer helt enkelt att få den sista biten klargjord för oss.

När detta är klart ska det även fixas med VISUM. Vet dock inte vilket datum detta handlar om, men inom sin tid så kommer jag väl få reda på detta också :)


Kan inte riktigt förstå att jag i November fick för mig att åka iväg. Jag har alltid gillat USA och velat åka dit, men jag har inte vetat att jag kunde. När jag väl pratat med pappa så visade det sig ju att jag kunde det. Nu har det gått drygt ett halvår sedan jag bestämde mig och jag är mera sugen än någonsin! Det ska bli så galet roligt och det går inte en dag då jag inte tänker på det!

Vill uppleva känslan igen att ha blivit vald. För när detta väl hände så visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag blev så överlycklig och allt var bara helt underbart! Längtar så tills det sker nästa gång, hoppas bara att det inte sker om allt för länge! ;)


PS. Eftersom folk fortsätter att fårga varför det blev en extrakostnad för mig. Eller rättare sagt, skulle bli så kan jag förklara det i det här inlägget.
Jag blev vald utav en familj från South Carolina. Denna familj hade en 10dagars resa till Australien inbokad i oktober, eftersom vi inte visste någoting om familjen. Om vad det var för en resa samt vad det var för en familj. Tillsammans med min pappa så skickade vi ett mejl för att kolla om vi kunde få lite mera information angående resan och familjen. Men detta gick inte eftersom.. Ja någonting. Så vi skulle bara betala resan och SEN få mera information. Så då valde jag att ha is i magen och helt enkelt vänta.

Så detta är anledningen till att det blev en extrakostnad! :p

För övrigt så hittade jag lite bilder på hur jag såg ut förr,
här är en från förra året!Skumt

Publicerad 2011-05-04 21:52:25 i Allmänt,

Jag vet inte riktigt varför men mina inlägg har lagt sig konstigt. Just nu orkar jag inte fixa dem och vet inte om jag orkar göra det senare heller. Iallfall, dem har ju namn på sina rubriker när dem egentiligen skulle vara.


För övrigt så bytte jag blogg för att jag kände att jag inte tyckte om namnet på min förra blogg ( xD ) så jag har kopierat varenda inlägg och klistrat in här istället. Ska försöka hitta en vänlig själ som kan hjälpa mig att desgina om bloggen dock. Hoppas på bästa!

Födelsedagen!

Publicerad 2011-05-04 21:22:48 i Allmänt,

Ja, vad mer kan jag säga? Nu har även jag fyllt 18år. Känns ganska konstigt, jag menar. Nu är jag ju stor, kändes som igår när jag själv sprang omkring och hade roligt i högstadiet. Tyckte att dem stora 18åringarna var lite småläskiga och vad vet jag? Men nu står jag iallafall här och dagen lider mot sitt slut. Det har varit en super skön födelsedag med familjen, fina pressenter och extremt god mat! Något som även har pratats om idag är att nästa gång jag fyller år, så gör jag det inte i Sverige. Då firar jag den i USA och utan alla här hemma, även detta känns lite konstigt.

Iallafall, nu till nya tag. Jag har läst lite om lite allt möjligt som har med träning att göra via nätet och jag har tagit beslutet att pröva en speciell diet som jag läts om. Jag är ju helt emot snabbmat, socker, chips, bakverk med mera. Jag håller mig även borta från ljustbröd, men nu ska jag ta det till nästa nivå. Jag tänkte pröva att blanda två olika metoders diet, eller mera levnadssätt. Dessa kallas ketos och PF ( Periodisk fasta ) Kommer berätta lite mera om dessa imorgon. Som för övrigt är min första dag då jag prövar dessa.

Imorgon ska jag även provspela med ett basketlag på kvällen! Sticker dit efter gymmet och hoppas på bästa möjliga resultat. Skriver mera om det imorgon!

Om

Min profilbild

Sebastian

Mitt namn är Sebastian Johansson och är född i Limhamn, Malmö men flyttade upp till Södertälje när jag fyllde fem. 2011-2012 bodde jag i USA som utbytesstudent. Jag har idrottat i hela mitt liv och det är det absolut bästa jag vet. Idag håller jag på och tränar 400 meter sprint. I augusti ska jag tävla i SM, detta är mitt första av många mål, men det som jag strävar mest efter är att vara med i OS 2020.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela