sebofsweden

Vägen mot OS

Allt och ingenting

Publicerad 2011-10-02 20:48:42 i Mitt år i USA 11/12,

Ja vad har hänt? Jag skriver som Eira gjort i sin blogg, det finns så mycket att skriva om så att man faktiskt glömmer bort att skriva. Varje dag  händer det något nytt, någoning som man inte trodde skulle hända. För några dagar sedan hände något som jag aldrig kunnat förutse. Jag träffade en senator. Ingen mindre än The Senator of South Carolina, Glenn Reese. Haha, vem trodde att jag skulle träffa honom en senator i USA?

Det roliga var hur vi träffades. Jag, Lo och Doug hade varit hos Doug's syster och var på väg hem. Vi åkte förbi Food Lion (en mataffär) för att köpa lite grejer till kvällen. När vi var där inne så gick jag iväg till grönsaksavdelningen där jag skulle köpa tre pumpor. När jag stod där och valde mellan pumporna så stod det en man lite längre bort vid tomaterna. JAg gick fram till honom och frågade honom om hur jag  skulle tänka när jag valde pumpor för halloween. Han följde med mig med ett leende och hjälpte mig, efter att vi pratat en stund så berättade han att han gillade min dialekt och därefter frågade han vartifrån jag kom ifrån eftersom min dialekt var annorlunda. När jag berättade att jag var från Sverige så sken han upp och började prata om hur mycket han älskade Europa och att han gärna skulle åka till Sverige. 
Han gav mig en bok där han skrev:
To Sebastian, good luck, study hard & go far
/Senator Glenn Reese


Efter ytterligare en stund så kom han på sig själv att han inte hade presenterat sig själv och när han berättade att han var senator så tappade jag nästan hakan. När han berättade det så förstod jag varför folk som gick förbi oss tittade så mycket. Haha, med andra ord, jag sotd och pratade med en kändis i en mataffär!


Haha det ni, det trodde ni inte va? Han gav mig hans kort och bad mig ringa om jag behövde hjälp med något. När jag berättade att jag kanske skulle gå på college här i USA så berättade han att han kunde hjälpa mig. Han sa "recommendations can be very useful when you search for colleges, and a recommendation from me as a senator will help you, I guarantee you that"

Vad mera kan jag skriva?

Kommentarer

Postat av: Elina

Publicerad 2011-10-02 22:26:25

Wow! Mäktigt asså, mäktigt!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-02 23:48:21

Fan vad nice!

Postat av: Christer

Publicerad 2011-10-03 07:57:38

Du är makalös :) Jag gissar du sa till honom att även han får ringa dig... om han behöver hjälp.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-03 15:26:50

vad är en senator??

Postat av: Alma

Publicerad 2011-10-03 20:49:47

Haha fan vad coolt!!

Postat av: Sweden aka. Sebastian

Publicerad 2011-10-05 03:06:05

Vad är en senator?Svar: En senator är som den mäktigaste politikern i staten. Högt insatt i politik och allt vad det innebär :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sebastian

Mitt namn är Sebastian Johansson och är född i Limhamn, Malmö men flyttade upp till Södertälje när jag fyllde fem. 2011-2012 bodde jag i USA som utbytesstudent. Jag har idrottat i hela mitt liv och det är det absolut bästa jag vet. Idag håller jag på och tränar 400 meter sprint. I augusti ska jag tävla i SM, detta är mitt första av många mål, men det som jag strävar mest efter är att vara med i OS 2020.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela