sebofsweden

Vägen mot OS

Yay.....................................................................................

Publicerad 2011-08-06 10:02:26 i Allmänt,

Det är så roligt när det inte händer ett skit angående USA.

Nu har 3 grupper åkt iväg och om 3 dagar åker den fjärde. Känns ju bra att jag inte ens har ett avresedatum.

Det kommer väl, men jag vill inte vänta mera. Jag vill inte åka i September, visst det är kul att umgås med alla här hemma som jag vet att jag kommer sakna, men samtidigt så är det så surt. När jag liksom redan mentalt är i USA, det är inte speciellt roligt att vara "halva jag", rent mentalt och fysiskt så är jag kvar i Sverige, fortfarande på ruta ett. Nej fy är allt jag kan säga.

Grattis till er som åkt, grattis till er som ska åka och hoppas ni har/får det förjävla bra rent ut sagt. Min tur kommer, men hur länge det tar.. Det vet man aldrig.


För övrigt ska dagen spenderas nere på Ribban där det bjuds på bad, sol och mycket folk. USA verkar man ju inte kunna påverka, men brun, det tänker jag då bli i vilket fall som helst!

Kommentarer

Postat av: Andrea - Portland, Oregon 11/12

Publicerad 2011-08-07 17:07:33

Du kommer snart få, jag lovar dig!! Trodde verkligen att jag skulle få placering sist så det var bara galet kul och förvånande när jag fick det! Och det kommer när du minst anar det :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sebastian

Mitt namn är Sebastian Johansson och är född i Limhamn, Malmö men flyttade upp till Södertälje när jag fyllde fem. 2011-2012 bodde jag i USA som utbytesstudent. Jag har idrottat i hela mitt liv och det är det absolut bästa jag vet. Idag håller jag på och tränar 400 meter sprint. I augusti ska jag tävla i SM, detta är mitt första av många mål, men det som jag strävar mest efter är att vara med i OS 2020.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela