sebofsweden

Vägen mot OS

"I have lost my monkey and my hat today, could this day get any worse?"

Publicerad 2011-08-07 20:38:55 i Innan USA,Haha, idag har jag varit iväg och kollat på Hangover 2. Alltså, dessa två filmer är ju guld värda! Vilken fantasi, vilken genialitet, dem är helt sjukt bra helt enkelt med andra ord!

Lite seg i början, men den blir bättre och bättre ju längre det går. Så för er som inte har sett den, stick iväg och se den!

För övrigt så skickade jag iväg ett mejl igår till Explorius och ställde lite frågor angående olika möjligheter som jag fick igår. Skickade nämligen iväg mejl till två stycken bekanta till mamma. Den ena bor i Florida och den andra bor i Maryland.

Fick svar från båda två samma dag, hon från Florida berättade att hon skulle hjälpa till och kolla runt bland hennes bekanta!

Senare på kvällen ringde killen från Maryland och berättade att han mer än gärna skulle hjälpa till. Han och hans syster hade massor utav vänner som var med i olika organisationer och detta över hela landet. Så han frågade om vart någonstans jag ville åka. Liksom vilken möjlighet! Så jag skickade som sagt iväg ett mejl till explorius om hur detta funkar, om det är för sent eller om det faktiskt kan funka. Hoppas ju på det sistnämnda. Förväntar mig svar på måndag, då är för övrigt dagen som Marylandkillen (haha...) föreslog att han skulle börja leta.

Snart så, snart är det dags. Taggad till tusenFör övrigt så har jag tänkt över lite på vart jag vill . Liksom, om han ändå kan fixa så varför inte liksom tänka så det knakar? Jag gjorde för övrigt en liten lista som jag ska skicka till honom om vart jag vill åka.

1. South Carolina
2. Washington
3. Georgia
4. North Carolina
5. Callifornia
6. Florida
7. Vart som

Liksom, varför inte? Hade ju inte alls tänkt mig att åka till washington, men det är en så enormt vacker delstat. Dessutom, eftersom jag inte alls tänkte mig åka dit så vore det ju extra roligt att komma dit! :)

Kommentarer

Postat av: Alma

Publicerad 2011-08-08 01:03:40

Kan du inte skriva lite om varför du valt de här delstaterna? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sebastian

Mitt namn är Sebastian Johansson och är född i Limhamn, Malmö men flyttade upp till Södertälje när jag fyllde fem. 2011-2012 bodde jag i USA som utbytesstudent. Jag har idrottat i hela mitt liv och det är det absolut bästa jag vet. Idag håller jag på och tränar 400 meter sprint. I augusti ska jag tävla i SM, detta är mitt första av många mål, men det som jag strävar mest efter är att vara med i OS 2020.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela