sebofsweden

Vägen mot OS

Men oh! Varför funkar det inte som jag vill för!?

Publicerad 2011-10-03 03:09:28 i Mitt år i USA 11/12,

Home of the Panthers..
Herregud vad det ska gå piss nu då...

När jag kom hit ville jag spela basket, det är ett projekt jag har i min skola hemma i Sverige. Det har även varit det som jag längtat mest efter sedan jag kom hit, basket säsgongen. Idag fick jag ett samtal från baseball coachen och han berättade något som jag inte ville höra. 
Först berättade han att han ville att jag skulle spela för att killarna i laget hade pratat om att jag hade en bra arm samt en förmåga att fånga bollar. Anledningen till detta är att vi har spelat baseball och enligt mina kompisar så har jag en bra kastarm.
"Give it a few weeks of throwing and you'll get a schoolarship" - Keith
I vilket fall som helst så ringde coachen och vi pratade en stund och han när han berättade att tryoutsen var i november så tappade jag hakan. Det är ju då basketsäsongen börjar och därmed deras tryouts. När jag frågade coachen om jag hörde rätt så fortsatte våran konversation i stil med:
Coach: Yes, we start to practise during November
Me: But I thought that baseball was a springsport?
Coach: It is, but we start during November to get ready for the season.
Me: But, but.. Isn't winter the time of baskeball?
Coach: Yes, but kid, you cannot play bouth baskeball and baseball, I thought you knew.
Me: Oh, so I have to pick baskeball or baseball?
Coach: Yes.
ALLTSÅ VAH!!?!?!??!?
Jag ville ju spela baseball, men jag vill ju även spela baske! Alltå nej..
Fick även ett samtal från fotbollscoachen att jag troligen inte kommer få spela någon match, styrelsen som tar hand om all am.football här i SC tycker inte om att Chapman har fått ett nytt tillskott såhär sent in i säsgongen. Som dessutom är en utbytesstudent...

Så.. Ingen match och ingen baseball eller basket (har inte bestämt mig än)

Rage.....
.
Något helt annat, en utav pumporna jag har skapat för detta årets halloween. 
Ser ni vad det är?

Kommentarer

Postat av: Christer

Publicerad 2011-10-03 08:20:24

Det kallas "angenäma problem", att vãlja mellan två goda ting. Det gör inte valet mindre bekymmersamt, men väl konsekvenserna av det. Basket är din plan. Baseball din kittlare. Så ÄR livet, även när det gäller tjejer, jobb och vilken efterträtt du ska välja.

Pumpan föreställer kanske dig som brottare, ditt tredje alternativ till mid season sport. Eller är det kanske Kung Fu Seb?

Postat av: Anna

Publicerad 2011-10-03 10:12:29

Det är ju en Balrog! Snyggt jobbat. Finns det inte något innebandylag i närheten, så du kan få ännu en sport på menyn? :-)

Kram Anna

Postat av: Ma

Publicerad 2011-10-03 12:29:13

Som Christer skriver, "angenäma problem";)) Förstår att det känns "piss" nu när det inte riktigt blir som du vill och trodde. Men det är sällan det blir så. Det betyder inte att det är något negativt, tvärtom, det kan blir ännu bättre än vad man trodde från början. Valet är alltid den svåraste biten och ja, vad lyckligt över att du kan just det, Välja.Pumpan är helt ljuvlig, säger som Anna, en Balrog;)Love Ma

Postat av: Ma

Publicerad 2011-10-05 16:50:18

Elliot tror att det är monstret i grottan från Sagan om Ringen som du har gjort på pumpan. "Snyggt".

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sebastian

Mitt namn är Sebastian Johansson och är född i Limhamn, Malmö men flyttade upp till Södertälje när jag fyllde fem. 2011-2012 bodde jag i USA som utbytesstudent. Jag har idrottat i hela mitt liv och det är det absolut bästa jag vet. Idag håller jag på och tränar 400 meter sprint. I augusti ska jag tävla i SM, detta är mitt första av många mål, men det som jag strävar mest efter är att vara med i OS 2020.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela